trio escapade + DINNER

20 mei / trio escapade + DINNER 19:00 en 22:00 / Club chique / 19:00 uur
DINER en TRIO ESCAPADE @ 19:00 EN 22:00 uur

Dansen en dineren in Restaurant & Lounge Chique: de tango diner night met Trio Escapada. ‘Een muzikale vlucht vol liefde en jaloezie, vreugde en melancholie. Trio Escapada swingt als het leven zelf met tango, improvisaties en nieuwe composities.’ staat op hun website. Hadden we dat mooier kunnen omschrijven? Het trio put uit een rijke traditie en vult die aan met eigen arrangementen en composities.

Trio Escapada - in 2014 opgericht door Emma Breedveld (viool), samen met Bence Huszar (cello) en Sebastiaan van Delft (piano) - speelt in heel Nederland. Van huiskamerconcerten tot festivals, van Kasteel Baexem tot en met het Concertgebouw in Amsterdam en van Podium Witteman tot bij Radio Opium op NPO Radio 4. De musici verdienden hun sporen in de klassieke muziek en de tango. Trio Escapada reist voorbij aan de grenzen van die genres, steeds op zoek naar muziek die een verhaal vertelt, vol liefde en jaloezie, vreugde en melancholie.

Wat er op de kaart staat die avond, maken we binnenkort bekend. De toegangsprijzen zijn 32.50 inclusief menu; en 10 euro zonder.